Καλώς ήρθατε στην ιστολόγιο των Κατηχητικών Σχολείων Όθους Καρπάθου - Τμήμα Χειροτεχνίας .


XΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ!





Τρίτη 5 Ιουλίου 2011

Γιορτή λήξης Κατηχητικού Σχολείου για παιδιά

Την Κυριακή  3 Ιουλίου , μετά την Θεία Λειτουργία, πραγματοποιήθηκε η γιορτή λήξης του Κατηχητικού Σχολείου  για τα παιδιά, όπου περιελάμβανε  την απαγγελία ποιημάτων από τα παιδιά, απόδοση επαίνων για την συμμετοχή τους στο Κατηχητικό -και στο Τμήμα Χειροτεχνίας  την Ιεραποστολική Χρονιά που πέρασε, και την έκθεση των έργων των παιδιών στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου του χωριού μας..
Ο εφημέριος του χωριού , π. Μιλτιάδης Μίτσελ προσφώνησε λόγο στους παρευρισκόμενους , σχετικά με  την  ανάγκη να πηγαίνουν τα παιδιά από μικρή ηλικία στο Κατηχητικό , για να γνωρίσουν το Λόγο του Θεού  , ώστε να τον εφαρμόσουν και στη ζωή τους..
Στη συνέχεια , τα παιδιά απήγγειλαν χριστιανικά ποιήματα , λαμβάνοντας χειροκροτήματα από τους θεατές για την πολύ καλή απόδοση τους!
Μετά το πέρας των ποιημάτων,μητέρες  των παιδιών κέρασαν  νοστιμότατα γλυκά που έφτιαξαν οι ίδιες και στη συνέχεια οι παρευρισκόμενοι μέτεβησαν στην αίθουσα του ΠΚ για να θαυμάσουν τα έργα των παιδιών που παρακολούθησαν τα μαθήματα Χειροτεχνίας , την χρονιά που πέρασε ..
Οι υπεύθυνοι έλαβαν συγχαρητήρια από τους συγχωριανούς , όπως και από τον σύλλογο γονέων και κηδεμόνων του σχολείου, όπου οι τελευταίοι εξέφρασαν την επιθυμία το Τμήμα Χειροτεχνίας των Κατηχητικών μας Σχολείων , να συνεχιστεί και την επόμενη Ιεραποστολική Χρονιά, απασχολώντας ευχάριστα και Δημιουργικά τα παιδιά του χωριού..


Στις φωτογραφίες μπορείτε να δείτε στιγμιότυπα από την Έκθεση :








Το Τμήμα Χειροτεχνίας των Κατηχητικών Σχολείων Όθους Καρπάθου, εύχεται στα παιδιά να έχουν ένα ξέγνοιαστο και ευλογημένο καλοκαίρι ,
και του χρόνου , με την βοήθεια του Θεού, να ξανασυναντηθούμε με νέες ιδέες Δημιουργικής Απασχόλησης!

1 σχόλιο:

Eleni Di. είπε...

Δεν είχα δει αυτή την ανάρτηση. Όπως έχω ξαναπεί, οι χειροτεχνίες σας είναι πραγματικά πολύ ωραίες! Πράγματι αξίζει να συνεχίσει το τμήμα αυτό κάθε επόμενη χρονιά.
Καλή επιστροφή σε όλες τις ενασχολήσεις σας και με το καλό να ξαναρχίσουν και τα κατηχητικά.
Θα τα ξαναπούμε. Καλή σας μέρα.